De W7 Collection is uitgerust met de unieke 6TH SENSE technologie van Whirlpool die garant staat voor maximale resultaten met minimale inspanning. De slimme 6TH SENSE sensoren en de intuïtieve functies doen het denkwerk voor jou, waardoor je meer uit je apparaten kunt halen dan je ooit had kunnen denken.
Speciale functies voor een efficiënte en voortreffelijke keuken.
De Whirlpool microgolfovens zijn uitgerust met innovatieve functies, zoals Crisp en CrispFry, en een professionele grill. Bereid je gerechten met dezelfde resultaten zoals in een traditionele oven maar in minder tijd en intuïtiever en geniet elke dag van smakelijke en gezonde recepten.
Hier vind je nuttige informatie over het gebruik van je microgolfoven.
Schil de aardappelen, snijd ze in kleinere stukken (maximaal drie bij drie centimeter is aan te raden) en leg ze in een microgolfovenbestendige schaal met een vingerbreed water. Kook de aardappelen vier tot vijf minuten in de microgolfoven op ongeveer 600 watt.
Er is een hardnekkige mythe dat microgolfovens voedsel blootstellen aan schadelijke straling. Om te beginnen: voedsel dat in de microgolfoven is bereid, is net zo gezond als alles wat je op de kookplaat of in de oven bereidt. Schade veroorzaakt door microgolven of elektromagnetische golven kan worden uitgesloten, omdat de energie van de gebruikte microgolven niet voldoende is.
Daarnaast is koken in de microgolfoven een van de zachtste bereidingswijzen: dit komt omdat belangrijke voedingsstoffen verloren gaan bij hoge hitte en vochtigheid in de pan of oven. De kortere kooktijden van de microgolfoven in vergelijking met koken in de oven of op de kookplaat zijn hier ook belangrijk. Hitte vernietigt vitaminen en voedingsstoffen. Hoe korter de kooktijd, hoe meer voedingsstoffen er overblijven. Door voedsel in de microgolfoven te koken of te stomen met weinig vloeistof blijven vitaminen en mineralen behouden. Veel ingrediënten kunnen zelfs in de microgolfoven worden klaargemaakt zonder water toe te voegen. En met de Whirlpool Crispplaat kan je heerlijk krokante gerechten bereiden met minder of helemaal geen vet.