Recept gecreëerd door
Jolien Thieleman
Een superlekkere pizza met krokante bodem op tafel toveren? In 15 minuutjes helemaal klaar!
Ingrediënten
- Pizzadeeg 1
- Tomatensaus met basilicum 200 g
- Prosciutto 50 g
- Puntpaprika 1
- Champignons 100 g
- Geraspte mozzarella kaas een beetje
- Bloem een beetje
Beschrijving
1. Bedek de bodem van de Crispplaat met een beetje bloem.
2. Leg het pizzadeeg op de Crispplaat.
3. Bestrooi het deeg gelijkmatig met tomatensaus.
4. Snijd de puntpaprika in dunne reepjes en strooi uit over de tomatensaus.
5. Snijd de champignons in plakjes en verdeel over de tomatensaus.
6. Scheur de prosciutto in stukjes en verdeel over de tomatensaus.
7. Werk af met de geraspte mozzarella kaas.
8. Bak de pizza 15 minuten in de microgolfoven met de Crispfunctie.