Minitaartjes met champignons, pompoen, honing en kastanjes
Minitaartjes met champignons, pompoen, honing en kastanjes
Link kopiëren
Moeilijkheid
Gemakkelijk
Voorbereiding
30 Minuten
Kooktijd
30 Minuten
Porties
4 personen
Een recept waarvoor je rustig de tijd moet nemen. Hét ideale moment om helemaal alleen te zijn met je gedachten en te mijmeren ... Heerlijk toch! En het resultaat? Dat smaakt gewoon verrukkelijk.
Veganistisch
Vegetarisch
Pescotarisch
Omnivoor
Ingrediënten
Bladerdeeg
250 g
Pompoen
200 g
Geitenkaas
100 g
Mengeling van champignons
100 g
Gekookte kastanjes
50 g
Honing
4 theelepels
Gehakte walnoten
Beschrijving
1.
Rol het bladerdeeg dun uit.
2.
Snijd het deeg in vierkantjes van ongeveer 10 x 10 cm.
3.
Leg de lapjes bladerdeeg in de vormpjes.
1.
2.
3.
4.
Snijd de pompoen in blokjes.
5.
Schik de pompoenblokjes in de vormpjes.
6.
Hak de champignons en de gekookte kastanjes en voeg toe.
4.
5.
6.
7.
Voeg de geitenkaas toe.
8.
Besprenkel met honing.
9.
Bestrooi met gehakte walnoten.
7.
8.
9.
10.
Selecteer de functie Cook4 in het ovenmenu en stel de timer in op 30 minuten.
11.
Plaats de bakplaat met de minitaartvormpjes op niveau 1 en plaats de kalkoenplakjes, de aardappelflans en de taart op de andere niveaus.
12.
Serveer de minitaartjes zodra ze klaar zijn. Laat de taart afkoelen, en houd de kalkoen en de aardappelen warm om te serveren als hoofdgerecht.
10.
11.
12.
13.
Haal de minitaartjes uit de vormpjes en werk af met kerstgarnituur.