Water en vitaminen: vers seizoensfruit is een van de belangrijkste ingrediënten voor een energiek zomergevoel.
Ingrediënten
- Ananas 1
- Frambozen 150 g
- Gojibessen 30 g
- Walnoten 50 g
- Verse munt 1 takje
Beschrijving
1. Verwijder de bladeren van de ananas met een mes.
2. Verwijder het vruchtvlees met een ananassnijder die de ananas in mooie schijven snijdt en de harde centrale kern verwijdert.
3. Snijd de schijven doormidden en leg ze in de stoomschaal.
1.
2.
3.
4. Voeg de gojibessen en 100 ml water toe.
5. Plaats in de microgolfoven en selecteer de functie DualSteam.
6. Stel de kooktijd in op 9 minuten en druk op Start.
4.
5.
6.
7. Pureer ondertussen de frambozen met een vork, pel de walnoten en hak ze fijn.
8. Serveer de ananas met de frambozenpuree en garneer met de gehakte walnoten en muntblaadjes.