Deze glutenvrije pannenkoekjes met pompoen zijn ideaal voor een licht ontbijt dat toch goed vult. Probeer het eens. Je zult sneller wakker worden, zelfs na een drukke avond de dag ervoor.
Ingrediënten
- Aardappelzetmeel 70 g
- Pompoen 100 g
- Eieren 3
- Bakpoeder 1 zakje
- Agavesiroop 50 g
- Kokosmelk 80 ml
- Geroosterde amandelen 50 g
- Bessen 150 g
Beschrijving
1. Rasp de pompoen fijn in een kom.
2. Voeg de eieren, de suiker en het aardappelzetmeel toe.
3. Voeg het bakpoeder en de kokosmelk toe en meng.
2.
3.
4. Giet het water in de daarvoor bestemde ruimte in de oven.
5. Stel de oven in op de functie Gebak.
6. Vet met een kwastje de braadslede in met olie en plaats deze in de oven.
4.
5.
6.
7. Wacht tot de oven op temperatuur is en trek de braadslede via de rails uit de oven. Schep vervolgens het mengsel met een pollepel erop en maak zes kleine hoopjes.
8. Schuif de braadslede weer in de oven en laat ongeveer 8 minuten bakken.
9. Haal de gegaarde pannenkoekjes uit de oven.
7.
8.
9.
10. Doe de pannenkoekjes op borden en garneer ze met de bessen.
11. Serveer met agavesiroop en gedroogd fruit.
10.
11.