Een detoxrecept om je te helpen gezonder te eten.
Ingrediënten
- Kipfilet 600 g
- Quinoa mix 200 g
- Sinaasappel 1
- Limoen 1
- Mesclun 150 g
- Rozemarijn 1 takje
- Extra vierge olijfolie 2 eetlepels
- Zout
Beschrijving
1. Leg de kipfilets in een kom met de quinoa, druk de kipfilets aan (aan beide kanten) en leg ze op de Crispplaat.
2. Voeg de sinaasappel- en limoenschil toe en bestrijk met olijfolie met behulp van het takje rozemarijn.
3. Plaats de kip in de microgolfoven en selecteer de DualCrisp functie, kooktijd 12 minuten.
1.
2.
3.
4. Snijd en pers de limoen en de sinaasappel, voeg de olie en het zout toe en klop tot een emulsie.
5. Haal de kip uit de microgolfoven en snijd in plakjes.
6. Leg de plakjes kip op de borden met de mesclun en breng op smaak met de citrussaus.
4.
5.
6.
7.