Met dit ongewone, maar unieke recept maakt uw lekkere voorgerecht zeker indruk. Het combineert de delicate, kruimelige textuur van de Franse tarte tatin met de natuurlijke zoetheid van uien, klaargemaakt met een klein beetje suiker.
Ingrediënten
- Kruimeldeeg 250 g
- Gekarameliseerde ui 3
- Boter 30 g
- Cassonade 3 lepels
Beschrijving
1. Pel de uien en snijd in plakjes.
2. Bestrooi de bodem van de Crispplaat met suiker en voeg dan de stukjes boter en de gesneden uien toe. Zet de microgolfoven op Crispfunctie en bak voor 6 minuten.
3. Haal de plaat uit de microgolfoven en laat het lichtjes afkoelen. Rol dan het kruimeldeeg uit tot een dun laagje en leg het over de uien.
4. Zet de Crispplaat in de microgolfoven, selecteer de Crispfunctie en stel de kooktijd in op 15 minuten.
5. Draai de Crispplaat om op een groot bord wanneer de kooktijd om is, snijd het in stukken en garneer met eetbare bloemen aan één kant van het bord.